Anonym chat din chat

Anonym chat din chat På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, Dersom du velger å fylle ut skjemaet, er du fremdeles helt anonym og vi kan ikke spore  Mangler: din. Chat med Hjelpekilden! Picture. Vil du snakke med noen Her kan du anonymt snakke om din tvil, dine utfordringer eller erfaringer. Det er ikke sikkert at vi kan. SOS-chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med. SOS-chat er helt anonymt og vi vet ingenting mer om deg enn det du forteller oss. Enkelt og greit å chatte på kanaler som #strikeatthewind.com, #Norge, #Over18 og #Flørte. Videochat som du kan legge til på din nettsamfunnprofil, blogg eller personlige.

Nettguiden | Chat

På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, Dersom du velger å fylle ut skjemaet, er du fremdeles helt anonym og vi kan ikke spore  Mangler: din. Vi tilbyr psykologisk rådgivning via vår chat-tjeneste. Du spør helt anonymt, og får svar av en person som daglig jobber med å fremme psykiske helse og som.

Nå kan DinSide by på en ny overraskelse: Chattingen din lagres, ofte for evig tid og Noen anonymt for alle, andre anonymt for ikke-kunder.

Alle samtalepartnere har taushetsplikt, og du er helt anonym når du chatter For å starte en samtale klikker du på “start chat” (nederst til høyre i. Enkelt og greit å chatte på kanaler som #strikeatthewind.com, #Norge, #Over18 og #Flørte. Videochat som du kan legge til på din nettsamfunnprofil, blogg eller personlige. Nå kan DinSide by på en ny overraskelse: Chattingen din lagres, ofte for evig tid og Noen anonymt for alle, andre anonymt for ikke-kunder.

Alle samtalepartnere har taushetsplikt, og du er helt anonym når du chatter For å starte en samtale klikker du på “start chat” (nederst til høyre i. Kanskje kvier du deg for å ringe oss, eller du bare synes det er enklere å bruke chat? Uansett kan du stille dine spørsmål til oss helt anonymt. Det spiller ingen. Chat med Hjelpekilden! Picture. Vil du snakke med noen Her kan du anonymt snakke om din tvil, dine utfordringer eller erfaringer. Det er ikke sikkert at vi kan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail